U CAN HEAL

INVIDIVIDUELLT COACHPROGRAM

Kvinna står vid en sjö och sträcker ut armarna, hon ler mot en solnedgång.

Välkommen till U CAN HEAL - individuellt program för helhetsläkning!

 
Genom det inviduella coach- och behandlings programmet U CAN HEAL ökar vi ditt välmående genom personlig & andlig utveckling, energimedvetenhet, kroppskännedom och healing sessioner, vilket skapar balans i kropp och själ.
 
1:1 sessionerna sker på plats i Stockholm, i Vaxholm, på zoom eller telefon och vi kombinerar coachning med Andlig & Intuitiv vägledning, guidade meditationer, Healing och kraniosakral terapi för att komma vidare på vår resa mot helhetsläkning. 8 timmar fördelas och bokas in efter behov, en del tycker att 90 min per session är exemplariskt medan andra föredrar 60 min åt gången. Vi går efter dina behov och önskningar.
 
Vi når djupare in i hjärtat och finner våra innersta behov och drömmar - vi landar hem i vårt läkande rum.
 
Utöver de 8 inviduella timmarna får du tillgång till online portalen HEAL Academy med gediget och unikt kursmaterial, inspelade föreläsningar, guidade meditationer mm. Du kommer att få en ökad förståelse för din utvecklingsprocess och lär dig övningar och tekniker som gör ditt inre liv till din himmel här på jorden! För när vi gör oss av med stress, läker gamla sår, ändrar vårt förhållningssätt till våra tankar och känslor samt ökar vår energimedvetenhet, landar vi successivt djupare in i oss själva och i kroppen. Då infinner sig en fantastisk frihetskänsla och det är dit jag vill guida dig! Hem till dig själv.
 
Din investering: 12500 kr
(delbetalning är möjligt)
 
VÅRERBJUDANDE!
15% rabatt på ordinarie pris, gäller fram till 30 april - 2024!
 
 
Maila [email protected] för övriga frågor. Varmt välkommen med din bokning!
 
BOKA HÄR