AWAKEN YOUR INNER LIGHT!

Närbild på Sofia när hon tittar in i kameran. Hon ser avslappnad, lugn och glad ut.

Är du redo att upptäcka din inre kraft?

HEAL by Sofia Saglind står för kraften i människans självläkning, en plats där du får möjlighet att landa i kroppen och återförenas med själen. Vi arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv, där balansen på det fysiska, mentala, känslo- och energimässiga planet står i fokus för att skapa en hållbar hälsa och välbefinnande.

Vi erbjuder Kraniosakral terapi, Healing & Massageterapi, Coachning, Andlig & Intuitiv vägledning, HEAL Signatur Ansiktsbehandlingar samt Workshops, Cirklar & Kurser. 

Vi erbjuder ansiktsbehandlingar med ekologiskt certifierade Esse Skincare, en probiotisk hudvårdsserie från Sydafrika som förbättrar och förstärker din huds mikroflora samtidigt som den minimerar ålderstecken och motverkar obalanser.

HEAL är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och det går utmärkt att använda sitt friskvårdsbidrag hos oss!

Vill du köpa presentkort eller har frågor och vill veta mer om våra behandlingar, event och workshops? Maila oss på [email protected].

Behöver du handla produkter? Maila din beställning till [email protected]. Vi skickar normalt inom 1-3 arbetsdagar.

Varmt välkommen till oss för att utforska det stora i livet!

 

The story

Mitt namn är Sofia Saglind och jag är grundare till HEAL studio, beläget i hjärtat av Stockholm och skapare av HEAL Academy, en kursportal för personlig & andlig utveckling och energimedvetenhet. Jag är samtalscoach, andlig & intuitiv vägledare och håller kurser, föreläsningar och workshops inom många spännande områden. Jag arbetar även som kraniosakral terapeut, healer samt hud-, Spa- och massageterapeut med fokus på helhetsläkning. 

Min starka kärlek och djupa intresse för människan har alltid stått i centrum i mitt liv och är min stora drivkraft i mötet med klienter. Enligt mig är andlighet, personlig utveckling och kroppskännedom det som föder och göder våra själar med kärlek på många nivåer och leder oss mot helhetsläkning. Jag tror att vi behöver lära känna oss själva på djupet för att kunna utvecklas som medmänniskor här på jorden. För i strävan efter att förstå oss själva, förstår vi också vår omgivning och kan agera med närvaro, acceptans och kärlek i livets olika skeenden och situationer. Då lär vi oss också att sätta gränser och uttrycka våra behov: Vi blir ledare över våra egna liv!

Jag har alltid följt mitt hjärta och intuition, både proffesionellt och privat. Inte alltid enkelt som många vet som också gör denna livsresa. Men så oändligt mycket värt i slutändan, det är också vad jag inspirerar mina klienter till, att hitta sin väg genom hjärtat. Det är vad HEAL står för. Vad jag står för.  

Livet är i ständig rörelse och förändring, och så även jag. Jag står nu inför en expansion där jag håller mer föreläsningar och workshops, och jag ser framför mig ett större Healing center. På senare tid har jag och min man bestämt oss för att flytta utomlands, vilket gör att mina visioner nu landar där. Kanske blir det HEAL på Mallis eller Ibiza istället. Livet är ju till för att levas och jag älskar både entrepenörskapet och utmaningar. 

Vi på HEAL ser varmt fram emot att få inspirera dig vidare i din process, vart du än befinner dig på din resa. I trygghet och stillhet tar vi steget tillsammans mot nya möjligheter, till ett liv som du önskar och drömmer om. 

Med kärlek 

Sofia med team HEAL

 
START YOUR JOURNEY!