THE STORY

Sofia står vid en lugn sjö i en rosa klänning och ler mot kameran.

Mitt namn är Sofia Saglind och jag är grundare till HEAL - holistic studio, beläget i hjärtat av Stockholm. Jag är också skapare av HEAL Academy, en kursportal för personlig & andlig utveckling och energimedvetenhet. Jag arbetar som kraniosakral terapeut, healer samt hud-, Spa- och massageterapeut med fokus på helhetsläkning. Jag är andlig & medial vägledare och håller kurser, föreläsningar och workshops inom många spännande områden. 

Läkning är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har arbetat med min egna läkningsprocess sedan många år och kan verkligen se vilka fördelar det har gett mig i mitt liv idag. När jag förstod hur min egna läkning inkluderar både personlig & andlig utveckling och energikunskap ökade mitt välmående avsevärt. Det var som att knäcka en kod. Helt plötsligt förstod jag att mitt inre liv var min himmel här på jorden och oavsett vad som sker runt omkring mig har jag alltid ett val att se livet ur ett större och mer ödmjukt perspektiv. En sann befrielse.

Skönhet kommer både inifrån och utifrån! Ända sedan jag var barn har jag förstått sambandet mellan kroppslig & själslig smärta och läkning. Min starka kärlek och djupa intresse för människan har alltid stått i centrum i mitt liv och är min stora drivkraft i mötet med klienter. Enligt mig är andlighet, personlig utveckling och kroppskännedom det som föder och göder våra själar med kärlek på många nivåer och leder oss mot helhetsläkning. Jag tror att vi behöver lära känna oss själva på djupet för att kunna utvecklas som medmänniskor här på jorden. För i strävan efter att förstå oss själva, förstår vi också vår omgivning och kan agera med närvaro, acceptans och kärlek i livets olika skeenden och situationer. Då lär vi oss också att sätta gränser och uttrycka våra behov: Vi blir ledare över våra egna liv!

Vi på HEAL ser varmt fram emot att få inspirera dig vidare i din process, vart du än befinner dig på din resa. I trygghet och stillhet tar vi steget tillsammans mot nya möjligheter, till ett liv som du önskar och drömmer om. 

Med kärlek & ljus

Sofia Saglind

 
BOKA HÄR