PÅ DISTANS

Vart du än befinner dig..

 

Andlig vägledning & Healing (på distans)

Under en andlig väglednings session får du själv välja vad det ska handla om. Du kan också önska att ta emot det som andevärlden vill förmedla. Budskapen kan komma i form av bilder, känslor, ord, meningar, energier eller fysiska förnimmelser, det kan även komma igenom kanaliserade budskap från andevärlden.

Vägledningen kan handla om din livsväg, vart du är på väg eller vad du behöver lösa för att komma vidare i livet. Det kan t.ex. handla om ditt mående, relationer, arbete, boende och livssyfte.

Energimässiga blockeringar kan visa sig och jag arbetar då med andlig healing om det behövs. givetvis med ditt medgivande. det går även att få chakrabalansering och rening av hela ditt energisystem vid behov.

Healingen stödjer människans olika processer och läker kroppen, själen och vårt energifält. Vi går från klarhet till klarhet och ökar vårt medvetande för att kunna leva ett liv i välmående och balans.

Samtalet och Healingen sker på distans.

30 min 750 kr / 60 min 1395 kr / 90 min 1895 kr

 

Intuitiv Coaching (på distans)

Genom medial coaching kan vi få kontakt med oss själva på djupet. Och vi ökar vår medvetenhet om vad vi behöver och hur vi vill gå vidare i livet.

Kanske har du frågor om en speciell situation, en business idé eller en inre längtan efter förändring. Eller upplever du obalanser i ditt inre som du har svårt att nyansera och sätta fingret på..

Genom medial coaching får du själv undersöka och finna svaren. Jag stödjer dig med mitt mediala seende och coachande frågor. Tillsammans ser vi ditt liv ur ett högre perspektiv och vi blickar inåt för att finna din kärna och egna kraft. Det är i sökandet efter vår inre sanning som de verkliga förändringarna kan ske.

I samtalen ingår även healing vid behov samt övningar och guidad ljusmeditation.

Healingen stödjer människans olika processer och läker kroppen, själen och vårt energifält. Vi går från klarhet till klarhet och ökar vårt medvetande för att kunna leva ett liv i välmående och balans.

Samtalet och Healingen sker på distans.

 30 min 750 kr / 50 min 1350 kr 

 

U CAN HEAL - individuellt program för helhetsläkning!

Genom det inviduella coach- och behandlings programmet U CAN HEAL ökar vi ditt välmående genom personlig & andlig utveckling, energimedvetenhet, kroppskännedom och healing sessioner, vilket skapar balans i kropp och själ.

1:1 sessionerna sker på plats i Stockholm, i Vaxholm, på zoom eller telefon och vi kombinerar coachning med Andlig & Intuitiv vägledning, guidade meditationer, Healing och kraniosakral terapi för att komma vidare på vår resa mot helhetsläkning. 8 timmar fördelas och bokas in efter behov, en del tycker att 90 min per session är exemplariskt medan andra föredrar 60 min åt gången. Vi går efter dina behov och önskningar.

Vi når djupare in i hjärtat och finner våra innersta behov och drömmar - vi landar hem i vårt läkande rum.

Utöver de 8 inviduella timmarna får du tillgång till online portalen HEAL Academy med gediget och unikt kursmaterial, inspelade föreläsningar, guidade meditationer mm. Du kommer att få en ökad förståelse för din utvecklingsprocess och lär dig övningar och tekniker som gör ditt inre liv till din himmel här på jorden! För när vi gör oss av med stress, läker gamla sår, ändrar vårt förhållningssätt till våra tankar och känslor samt ökar vår energimedvetenhet, landar vi successivt djupare in i oss själva och i kroppen. Då infinner sig en fantastisk frihetskänsla och det är dit jag vill guida dig! Hem till dig själv.

Din investering: 12500 kr (delbetalning är möjligt)

Maila [email protected] för övriga frågor.

Varmt välkommen med din bokning!

BOKA HÄR