Skylt där det står Masesgården. Rött staket omgivet av några granar. Det snöar.
Granskog med mossiga stenar, solen skiner in genom träden.
Bord med skålar med bär och frukt, små bruna burkar med skedar i.
Sofia står vid en sjö, hon ler mot oss.

BALANS I KROPP OCH SJÄL PÅ MASESGÅRDEN!

 

Till hösten håller jag åter min innerliga kurs Balans i kropp och själ på härliga Masesgården i Dalarna!

Kom med på en läkande resa som för oss vidare mot helhetshälsa och välmående! I en lugn och vacker miljö, underbar natur, god och nyttig kost samt valfria fysiska aktiviteter, tar vi steget tillsammans mot nya möjligheter, till ett liv som du önskar och drömmer om!

 Datum: 20-26 oktober-24

 Plats: Masesgården Hälsohem i Dalarna

 Boka via Mail : [email protected]

Eller via telefon: 0247-645 60

 

OM KURSEN:

Den här kursen kommer att hjälpa dig vidare på din resa mot helhetsläkning. 

När vi gör oss av med stress, läker gamla sår, ändrar vårt förhållningssätt till våra tankar och känslor samt ökar vår energimedvetenhet, landar vi successivt djupare in i oss själva och i kroppen. Då infinner sig en fantastisk frihetskänsla och det är dit jag vill guida dig! Hem till dig själv.

Helhetsläkning inkluderar både kroppslig läkning, personlig & andlig utveckling och energikunskap och när vi förstår hur dessa delar går hand i hand kan vi skapa magi i våra liv! 

I den här kursen går vi djupare in i vår läkningsprocess med föreläsningar, olika kraftfulla övningar, embodiement work kroppskännedom, meditationer och innerliga samtal. Detta ger oss möjlighet att läka från grunden och öka vårat medvetande ytterligare. 

 

OM SOFIA SAGLIND:

Sofia Saglind och är grundare till HEAL - holistic studio beläget i hjärtat av Stockholm och HEAL Academy, en kursportal för personlig & andlig utveckling och energimedvetenhet. Sofia Saglind arbetar som kroppsterapeut med fokus på helhetsläkning. Hon är andlig & intuitiv vägledare med stor kunskap om högkänslighet och enegilära och håller kurser, föreläsningar och workshops inom många spännande områden. 

 

Varmt välkommen!