HEAL SIGNATUR BEHANDLINGAR

Kvinna ligger med huvudet på en kudde, terapeut håller kvinnans haka och panna.

HEAL Signatur Faceliftmassage

En helt ljuvlig ansiktsbehandling som ger djup avkoppling och får huden att stråla! En underbart skön behandling där vi använder oss av avstressande och djupa terapeutiska tekniker för att lösa upp spänningar i ansikte, nacke och dekolletage samt lugnar nervsystemet.

En mycket avkopplande behandling för både kropp och själ! Med hjälp av kraniosakral terapi, healing, bindvävsmassage, lymfdränage, djupgående massage och akupressur, tar vi ansiktsmassagen mot nya höjder och skapar magi för både vår hud och vårt välbefinnande! I behandlingen kommer vi i kontakt med och kan behandla stress, djupa spänningar och obalanser som ofta ger upphov till smärta och problem i käke, nacke och hals.

Dessutom gör dessa tekniker att ansiktet upplevs mer symmetriskt och i balans. Behandlingen verkar även effektivt vid bl.a stressproblematik, spänningshuvudvärk, spända käkar, trött och livlös hud, ögontrötthet, sömnsvårigheter, eksem och acne.

Om du önskar ingår även andlig/medial vägledning samt energiavläsning. Allt för att du ska få ut det mesta och det bästa ur denna magiska stund! Med hjälp av vägledningen ökar vi ditt mentala, emotionella och spirituella välmående.

I kombination med en god hudvårdsrutin kan man med hjälp av denna behandling göra underverk för huden!

Under behandlingen används resultatgivande produkter från det ekologiska märket Esse Probiotic Skincare!

Vid 90 minuters behandling ingår trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning (vid behov), HEAL Signatur ansiktsmassage, mask och ögonmask samt avslutande produkter. Vid 60 minuters behandling ingår rengöring, HEAL Signatur ansiktsmassage, mask samt avslutande produkter.

60 min 1695kr / 90 min 2150kr

 

HEAL Ansiktsbehandling med Kraniosakrala tekniker

Med denna spännande kombination av tekniker behandlas förutom hud och muskler även den underliggande benstrukturen i ansiktet, käkben, käkled, överkäke, tänder, kindben, pannan och nerver. På så sätt kommer vi i kontakt med och kan behandla djupa spänningar och obalanser som ofta ger upphov till smärta och problem i käke, nacke och hals. Dessutom gör dessa tekniker att ansiktet upplevs mer symmetriskt och i balans.

Eftersom Kraniosakral terapi också behandlar nervsystemet och stress genom att neutralisera stressignaler till hjärnan, kommer denna behandling att verka mycket lugnande för både kropp och själ.

Denna behandling stimulerar och lugnar även matsmältningssystemet som ofta är i obalans och som många gånger även visar sig i form av hudproblem. Huden är kroppens största utsöndringsorgan och det som kroppen inte kan ta hand om går vidare till huden. För att matsmältningssystemet ska fungera som det ska behöver en kranialnerv som heter Vagusnerven ha fritt flöde ut i kroppen.

Smärta, fysiskt eller psykiskt trauma och/eller ständig stress kan begränsa kroppens vitalitet och självläkande förmåga. Det kan orsaka fysiska låsningar av de strukturer som omger nervsystemet. Låsningarna kan i sin tur förhindra kranienervernas funktion, vilka styr det autonoma, självreglerande nervsystemet.

Under hela behandlingen används resultatgivande produkter från det ekologiska märket Esse Probiotic Skincare! Här ingår trippelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning vid behov, ögon -och ansiktsmask samt avslutande produkter.

60 min 1695kr / 90 min 2150kr

BOKA HÄR