ANDLIG VÄGLEDNING & INTUITIV COACHING

Kvinna står med ryggen mot oss, ser ut över en äng och havet längre bort.

Andlig vägledning & Healing

Under en andlig väglednings session får du själv välja vad det ska handla om. Du kan också önska att ta emot det som andevärlden vill förmedla. Budskapen kan komma i form av bilder, känslor, ord, meningar, energier eller fysiska förnimmelser, det kan även komma igenom kanaliserade budskap från andevärlden.

Vägledningen kan handla om din livsväg, vart du är på väg eller vad du behöver lösa för att komma vidare i livet. det kan t.ex. handla om ditt mående, relationer, arbete, boende och livssyfte.

Energimässiga blockeringar kan visa sig och jag arbetar då med andlig healing om det behövs. givetvis med ditt medgivande. Det går även att få chakrabalansering och rening av hela ditt energisystem vid behov.

I samtalen ingår healing vid behov samt övningar och guidad ljusmeditation.

Healingen stödjer människans olika processer och läker kroppen, själen och vårt energifält. Vi går från klarhet till klarhet och ökar vårt medvetande för att kunna leva ett liv i välmående och balans.

Det finns möjlighet till distanssamtal och vägledning på plats.

60 min 1395kr

 

Intuitiv coaching

Genom medial coaching kan vi få kontakt med oss själva på djupet. Och vi ökar vår medvetenhet om vad vi behöver och hur vi vill gå vidare i livet.

Kanske har du frågor om en speciell situation, en business idé eller en inre längtan efter förändring. Eller upplever du obalanser i ditt inre som du har svårt att nyansera och sätta fingret på..

Genom medial coaching får du själv undersöka och finna svaren. Jag stödjer dig med mitt mediala seende och coachande frågor. Tillsammans ser vi ditt liv ur ett högre perspektiv och vi blickar inåt för att finna din kärna och egna kraft. Det är i sökandet efter vår inre sanning som de verkliga förändringarna kan ske.

I samtalen ingår även healing vid behov samt övningar och guidad ljusmeditation.

Healingen stödjer människans olika processer och läker kroppen, själen och vårt energifält. Vi går från klarhet till klarhet och ökar vårt medvetande för att kunna leva ett liv i välmående och balans. Det finns möjlighet till distanssamtal och samtal på plats.

50 min 1350kr

BOKA HÄR